Social Commerce Summit 2024 | Interesseliste

Aarhus, 12. september 2024

Kickstart e-handel-højsæsonen med en eksklusiv konference – kun for inviterede. Kom på interesselisten længere nede og få direkte besked, når vi åbner op for anmodning til konferencen.

Du får 6 inspirerende speaks i TedTalk-format, en skøn frokost og de bedste rammer til at networke med ligesindede. Og det hele er – utroligt nok – gratis for dig.

Social Commerce Summit er for dig, der vil udvikle dig fagligt i fællesskab med andre ecommerce- og marketingansvarlige fra danske brands, som sælger direkte til forbrugerne online.

Her er, hvad du kan glæde dig til:

Eksklusive indsigter

Når du møder på kontoret dagen efter konferencen, kan du imponere dine kollegaer med konkrete take aways inden for social commerce fra vores inspirerende speakers.

Værdifulde relationer

Der er rig mulighed for networking med de andre deltagere, som du med garanti har noget tilfælles med: Arrangementet er forbeholdt ecommerce- og marketingansvarlige med mange af de samme mål og udfordringer som dig.

Forkælelse i hyggelige rammer

Efter oplæggene tænder vi for musikken og byder på friske bobler, som du kan nyde, mens du networker med de andre deltagere i de eksklusive rammer med havudsigt i Balticagade. Vi introducerer dig gerne til de andre. Let’s BeSocial!


MålgruppeEcommerce- og marketingansvarlige fra brands med webshopsDato12. September 2024TidspunktKl. 10.00-18.00LokationBalticagade 12D, AarhusPrisGratis for kunder og andre inviterede