Meet-up i Aarhus: A.I. & E-commerce – Praktiske eksempler fra virkeligheden

Mandag d. 3. juni kl. 09.00-12.15 i Aarhus

I samarbejde med Grafikr og Clerk.io inviterer vi til en formiddag fyldt med indsigt, netværk og praktiske eksempler på, hvordan AI kan sættes i spil i din e-handelsstrategi.

Dette meet-up er skræddersyet til E-commerce Managers og andre marketingansvarlige, der ønsker at udforske mulighederne med AI inden for social commerce, personalisering og automatisering for webshops.

Kasper Bengtson fra BeSocial: Integrer AI i Social Commerce

Vær med, når Kasper Bengtson inddrager os i, hvordan e-commerce ansvarlige kan integrere kunstig intelligens i virksomhedens indsats på de sociale medier. Oplægget byder blandt andet på dugfriske eksempler fra bureauets kunder og indeholder konkrete værktøjer, som du efterfølgende kan blære dig med på kontoret. Du vil blandt andet opdage, hvordan teknologien har åbnet op for, at I kan træde ind på nye markeder med færre ressourcer, og hvordan I kan effektivisere produktionen af indhold til jeres annoncer på de sociale medier. Tag del i denne spændende diskussion og vær på forkant med udviklingen inden for social commerce.

Kiranan Luxmy fra Grafikr: AI-opdateringer fra Shopify Winter Edition 2024

Oplev de spændende nye opdateringer fra Shopify med Kiranan Luxmy fra Grafikr, fremhævet i Shopify Winter Edition 2024. Dette oplæg dykker ned i de seneste AI-opdateringer, der forbedrer din oplevelse af Shopify. Fra allerede lancerede til kommende funktioner, få indsigt i, hvordan disse AI-drevne opdateringer kan forbedre din forretning. Vær blandt de første til at udnytte disse avancerede teknologier og sæt et nyt standard for din e-handel.

Stefan fra Clerk.io: Hvordan kan AI lette arbejdsbyrden i e-commerce personalisering?

Deltag i dette oplæg med Stefan fra Clerk.io, hvor han udforsker, hvordan AI revolutionerer personalisering i e-handel og reducerer arbejdsbyrden for E-commerce Managers ved at automatisere rutineopgaver. Alt sammen med udgangspunkt i konkrete kundecases.

Udover inspiration, spændende cases og ny viden, vil du blive budt på friske croissanter og byens bedste kaffe. Der vil være mulighed for networking med de andre deltagere undervejs og efterfølgende.

Dagsorden

  • 09.00-09.15: Velkomst, kaffe og croissanter
  • 09.15-09.45: Samtalesalon: Hvordan bruger I AI i hverdagen?
  • 9.45-10.25: Oplæg v/ Kiranan Luxmy, Grafikr
  • 10.40-11.20: Oplæg v/ Kasper Bengtson, BeSocial
  • 11.35-12.15: Oplæg v/ Stefan, Clerk.io
  • 12.15-12.30: Networking

Anmod om at deltage nedenfor – eller kontakt Mathias Jørgensen på Mathias@BeSocial.dk eller tlf. 32 24 10 02, såfremt du har spørgsmål.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til et inspirerende meet-up!


MålgruppeEcommerce- og marketingansvarlige fra webshopsDatoMandag d. 3. juniTidspunktKl. 09.00-12.30LokationAarhus CPrisGratis (husk tilmelding)

Obs! Af respekt for oplægsholderne og andre interesserede deltagere opkræver vi et no-show fee på 250 kr. Du kan dog frit afmelde dig senest dagen før arrangementet.


Arrangementet er forbeholdt e-commerce managers og andre med ansvar for onlinevæksten hos brands med webshops.

Anmod om at deltage ved at udfylde formularen nedenfor.

Vi sender dig en bekræftelse inden for 48 timer, såfremt der er plads, men reservér gerne tidspunktet i din kalender allerede nu.

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev og få besked om fremtidige events samt nyheder inden for social commerce?


Obs! Af respekt for oplægsholderne og andre interesserede deltagere opkræver vi et no-show fee på 250 kr. Du kan dog frit afmelde dig senest kl. 10 dagen før arrangementet.

Ved anmodning accepterer du BeSocials privatlivspolitik.