Udvid jeres team med vores specialister

Ville det ikke være fantastisk, hvis I ikke behøvede at vælge mellem teknisk viden, solid forretningsindsigt, boblende kreativitet og oprigtigt nærvær?

Vi er del af jeres historie, og derfor er et samarbejde med os ikke som med andre. Vi er helt tæt på og arbejder loyalt ud fra jeres målsætninger. Og vi supplerer jeres team med de tekniske og kreative kompetencer, som baner vejen for social commerce.

Med proaktiv rådgivning, løbende opfølgninger og support er vi altid tilgængelige — lige når I har brug for det. Som kollegaer på et andet kontor.

Meta Annoncering

Lad os hjælpe jer med at præsentere jeres brand og produkter til jeres målgrupper på Facebook, Instagram og WhatsApp, når de er allermest fristede til at købe.

TikTok Annoncering

Lad os hjælpe jer med at præsentere jeres brand og produkter på en underholdende, anderledes og mere autentisk måde via korte, kreative videoer på TikTok.

Pinterest Annoncering

Lad os hjælpe jer med at inspirere jeres målgrupper og klæde dem på til at shoppe via stilfulde mosaikker af billeder, videoer og produkter på Pinterest.

SnapChat Annoncering

Lad os hjælpe jer med at engagere jeres målgrupper på SnapChat gennem kreative brandoplevelser, der resulterer i flere køb og et stærkere brand.

Grafisk Design

Lad os berige jeres produktbilleder og brandmaterialer med bevægelse, så de skiller sig ud i jeres annoncer på tværs af sociale platforme og placeringer.

Tekstforfatning

Lad os hjælpe jer med at skrive tekster, der fanger opmærksomheden hos jeres målgrupper på tværs af markeder, og får dem til at klikke sig videre for at shoppe.

Konverteringssporing

Lad os hjælpe jer med at skabe det tekniske fundament for datadrevet målretning, optimering og rapportering af jeres markedsføring online.

Produktfeed Optimering

Lad os hjælpe jer med at opsætte og berige jeres produktfeeds, så jeres produkter skiller sig ud i jeres annoncer og native shops på de sociale medier.

Gamification

Lad os hjælpe jer med at inddrage jeres målgrupper i jeres brandunivers med engagerende spil, som fremmer salget og indhenter tilmeldinger til kundeklubben.

Kreatørsamarbejder

Lad os hjælpe jer med at indhente billeder og videoer med inspirerende fortællinger om jeres produkter fra indholdskreatører, som også er brandambassadører.

Part of your story™

Sådan løfter vi hele jeres forretning

Med social commerce kan I præsentere jeres brand og produkter for nye potentielle kunder direkte på deres foretrukne sociale medie og tilbyde dem en friktionsløs shoppingoplevelse på deres præmisser.

Der er dog mange måder hvorpå, at vi sammen kan løfte jeres sociale kanaler fra simple kommunikationsværktøjer til suveræne forretningsforstærkere. Opskriften finder vi sammen, når vi kender jeres forretning til fingerspidserne.

Klik på en målsætning nedenfor eller kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan understøtte jeres forretningsmål på tværs af sociale platforme.

Øg jeres brandkendskab sammen med os

Vi formidler jeres brandfortælling til potentielle kunder i målgruppen, som blot ikke har opdaget jer endnu. Og på de sociale medier, hvor de bruger deres tid.

Jeres udbytte er et større brandkendskab, som bl.a. kommer til udtryk i en stigning i brandsøgninger på Google samt direkte besøg til jeres webshop.

Tiltræk nye kunder sammen med os

Vi præsenterer jeres produkter for de forbrugere, der er i markedet for dem. På de tidspunkter og sociale kanaler, hvor de er mest tilbøjelige til at shoppe dem.

Jeres udbytte er en stigning i antallet af nye kunder, som I kan sælge til igen og igen.

Øg jeres kundelivstidsværdi sammen med os

Vi målretter annoncer for nye kollektioner mod jeres eksisterende kunder og får dem til at handle igen via de sociale platforme, hvor de er tilstede.

Jeres udbytte er meromsætning i form af en løbende forøgelse af jeres Customer Lifetime Value.

Skaf flere tilmeldinger sammen med os

Vi engagerer potentielle kunder i jeres brandunivers og indhenter tilmeldinger til jeres loyalitetsprogram via spil, som vi annoncerer ud via de sociale medier.

Jeres udbytte er en hurtig, fleksibel og prisvenlig skalering af antallet af tilmeldte i jeres loyalitetsprogram.

Træd ind på nye markeder sammen med os

Vi målretter annoncer mod jeres målgrupper på netop de markeder, som I ønsker at være tilstede på. Og vi tilpasser jeres annoncering til deres præmisser.

I samarbejde med os kan I nemt træde ind på nye markeder og vurdere, hvilke der har størst potentiale.

Ram kunderne der, hvor de er

Succesfuld social commerce afhænger af indblik målgruppens adfærd, de rette budskaber og god timing.

Når vi kombinerer alle tre har vi formlen, der skaber opmærksomhed, skaffer nye kunder og får eksisterende til at vende tilbage efter mere.

Vi hjælper jer med at nå jeres kunder der, hvor de er. Resultatet er meningsfulde brandoplevelser, der kan måles på bundlinjen.

Find os

BeSocial ApS
Mejlgade 95, 2.
8000 Aarhus C

Skal vi tage en snak?

Vil I i gang med social commerce — eller nå endnu længere? Vi er klar til at rådgive jer om jeres muligheder. Helt uforpligtende, naturligvis.

Hos BeSocial fortæller vi historier for mode- og livsstilsbrands — og som specialister i social commerce forvandler vi sociale medier til direkte salgskanaler.


Persondatapolitik – CVR 35 044 027