Opskriften på et tæt partnerskab

Som specialister i social commerce løfter vi jeres sociale medier fra udstillingsvinduer til reelle salgskanaler. Enkelt og med afsæt i jeres målgruppers behov. Vi skaber altså ikke bare annoncer, men en varig kommerciel platform, som I kan vokse og ekspandere fra.

Med en kombination af erfaren rådgivning og dyb teknisk indsigt skaber vi resultater, der kan måles på bundlinjen.

Det kræver, at vi forstår jeres forretning til fingerspidserne. Derfor foregår et samarbejde med os aldrig på sidelinjen. Vi sætter os altid ind i kernen af jeres produkter og behov – og vores samarbejdsstil er båret af oprigtigt nærvær og tæt dialog.

For os er det opskriften på langvarige partnerskaber. På den historie, vi skriver sammen. Og dét, der løfter jeres sociale medier fra simple kommunikationskanaler til suveræne forretningsforstærkere.

Se vores services

Find os

BeSocial ApS
Mejlgade 95, 2.
8000 Aarhus C

Skal vi tage en snak?

Vil I i gang med social commerce — eller nå endnu længere? Vi er klar til at rådgive jer om jeres muligheder. Helt uforpligtende, naturligvis.

Hos BeSocial fortæller vi historier for mode- og livsstilsbrands — og som specialister i social commerce forvandler vi sociale medier til direkte salgskanaler.


Persondatapolitik – CVR 35 044 027