Opskriften på succesfuld social commerce

Torsdag d. 26. oktober kl. 09.00-11.00 i Aarhus

74% af forbrugerne finder inspiration til shopping via de sociale medier og omsætningen herfra estimeres at stige med hele 30% årligt på verdensplan.

Deltag i dette unikke inspirationsmøde og imponér dine kollegaer med din viden om, hvordan I kan forvandle de sociale kanaler til suveræne forretningsforstærkere.

Hos BeSocial hjælper vi e-commerce managers med at drive international vækst via annoncering på de sociale medier og til dette inspirationsmøde giver vi dig opskriften på, hvordan du kan gøre det samme.

Når du forlader arrangementet, vil du blandt andet have en indsigt i:

  • Hvordan vi bruger den nyeste teknologi til at automatisere og effektivisere opsætningen af salgsaktiverende kampagner på Facebook, Instagram og Pinterest.
  • Hvilke annonceformater vi anvender til at skabe inspirerende, engagerende og meningsfulde brandoplevelser blandt forbrugere på tværs af markeder.
  • Hvordan vi indhenter de mest værdifulde leads til vores kunders loyalitetsprogrammer via annoncer på Facebook og Instagram.
  • Hvilke nye funktioner, som vi forventer at se fra de sociale platforme inden for den nærmeste fremtid – og deres betydning for e-commerce.

Udover inspiration, spændende cases og ny viden, vil du blive budt på friske croissanter og byens bedste kaffe. Der vil være mulighed for networking med de andre deltagere undervejs og efterfølgende.

Dagsorden

  • 09.00-09.15: Velkomst, kaffe og croissanter
  • 09.15-09.30: Præsentationsrunde
  • 09.30-10.15: Oplæg v/ CEO & Partner, Kasper Bengtson
  • 10.15-11.00: Diskussion og networking

Anmod om at deltage nedenfor – eller kontakt Mathias Jørgensen på Mathias@BeSocial.dk eller tlf. 32 24 10 02, såfremt du har spørgsmål.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til et inspirerende møde!


MålgruppeEcommerce- og marketingansvarlige fra webshopsDatoTorsdag d. 26. oktoberTidspunktKl. 09.00-11.00LokationMejlgade 95, 2. sal, 8000 Aarhus CPrisGratis (husk tilmelding)

Obs! Af respekt for oplægsholderne og andre interesserede deltagere opkræver vi et no-show fee på 250 kr. Du kan dog frit afmelde dig senest dagen før arrangementet.


Arrangementet er forbeholdt e-commerce managers og andre med ansvar for onlinevæksten hos brands med webshops.

Anmod om at deltage ved at udfylde formularen nedenfor.

Vi sender dig en bekræftelse inden for 48 timer, såfremt der er plads, men reservér gerne tidspunktet i din kalender allerede nu.

Vil du tilmeldes vores nyhedsbrev og få besked om fremtidige events samt nyheder inden for social commerce?


Ved anmodning accepterer du BeSocials privatlivspolitik.