FEW Design

48% lavere klikpriser med personlige videoer

Content is king - og bestemt også i forbindelse med annoncering på sociale medier. Det oplevede FEW Design på egen bundlinje, da vi fornyede deres kampagner med unikke og personlige videoer om webshoppens produkter. Prisen per klik til webshoppen blev nemlig reduceret med hele 48 %.

Læs casen

Sådan gjorde vi

Teknisk viden, solid forretningsindsigt, skarp analyse, visuel kreativitet og en holistisk tilgang til kunderejsen skaber fundamentet for succesfuld social commerce.

Her er nogle af de konkrete tiltag, som gjorde indsatsen til en succeshistorie:

Personlige fortællinger

I samarbejde med Casper Janning fra Your Visuals optog vi en række videoer, hvor ejer af FEW, Anne fortæller om de enkelte produkter på webshoppen, som alle er inden for kategorierne interiør, belysning og tekstil. Vi oplever i høj grad, at videoer med mennesker, der præsenterer og demonstrerer produkter, har en fantastisk effekt i topfunnel men i særdeleshed også i forbindelse med salgskampagner. En 230 % højere klikrate sætter to fede streger under dette.

A/B-Splittest af målgrupper

Vi indledte den nye kampagneperiode med en række splittests for at vurdere, hvordan de nye annoncer skulle målrettes for at tiltrække flest mulige kunder til den laveste pris.

Proaktiv opskalering

Den positive respons på det nye indhold skabte grobund for at øge kampagnens budgetter uden at gå på kompromis med profitabiliteten. I løbet af kampagneperioden skalerede vi budgettet med 350 % i dialog med kunden.

Resultatet

230%

højere klikrate

48%

lavere pris per klik

13%

ThruPlay rate

Så, hvor stor indflydelse har godt indhold egentlig på resultaterne? I forbindelse med denne kampagne kunne tallene tale for sig selv: Klikprisen kunne reduceres med hele 48 % som resultat af den højere klikrate. Samtidigt var der 13 % af modtagerne, som så over 15 sekunder af videoerne i annoncerne: Dette resulterede i en større brand awareness, der kunne måles i antallet af direkte besøg til webshoppen, som steg med 200 %.

Tilskrivningsvindue: 7 dage efter klik

Teamet bag casen

Et samarbejde med os foregår aldrig på sidelinjen. Tværtimod. Vi er passionerede, proaktive og inddragende – og vi brænder for at skabe digitale succeshistorier.

Mød hele teamet