Noisy May

58% billigere videovisninger på TikTok

Som social commerce bureau kigger vi løbende i krystalkuglen for vores kunder, og vi giver vores bud på, hvordan fremtidens medielandskab ser ud. Dette indebærer blandt andet at vurdere potentialet på nye sociale platforme – og for Noisy May er TikTok et oplagt valg.

Læs casen

Sådan gjorde vi

Tidligere testkampagner på Facebook og Instagram har vist, at Noisy Mays målgruppe bruger mere tid på videoindhold skabt af eller i samarbejde med influenter.

Derfor var videoindholdet også centralt, da Noisy May lancerede sin Marcus kampagne på sociale medier. I denne kampagne undersøgt vi, om TikTok kunne udbrede kendskabet til Noisy Mays kampagne via videoengagement til en lavere pris end på Facebook og Instagram.

Vi opsatte kampagnen med mange influent-videoer på både Facebook og TikTok for at kunne sammenligne resultaterne bedst muligt: samme kreativer, samme markeder, samme målgruppe og samme optimering. To forskellige platforme.

Samtidig ekskluderede vi de placeringer på Facebook og Instagram, hvor modtagerne ”tvinges” til at se minimum 15 sekunder af videoerne, herunder ”in-stream”. Dette gjorde vi for at få et klart billede af interessen for videoerne, fordi brugerne frivilligt vælger at bruge tid på indholdet.

Resultatet

700t

videovisninger à 6 sekunder

96t

videovisninger à 100%

58%

lavere pris end på Facebook

Kampagnen på TikTok resulterede i 700.000 videovisninger à minimum 6 sekunder. Heraf var 96.000 visninger af en varighed på 100% af videoens længde. Du læste rigtigt.

Den gennemsnitlige pris per videovisning på 100% var 58% lavere end for samme kampagne på Facebook og Instagram.

Kampagnen viste, at Noisy May kan øge brand awareness på TikTok til en langt lavere pris end på Facebook og Instagram. Det er også værd at nævne, at der mindre rift om annoncepladserne på TikTok, hvilket afspejles i visningspriserne (CPM), som var hele 67% lavere end på Facebook og Instagram for Marcus kampagnen.

Tilskrivningsvindue: 7 dage efter klik

Teamet bag casen

Et samarbejde med os foregår aldrig på sidelinjen. Tværtimod. Vi er passionerede, proaktive og inddragende – og vi brænder for at skabe digitale succeshistorier.

Mød hele teamet