Wheat

2650 nye kunder via udsalgskampagne

En udsalgskampagne anvendes oftest, når et brand skal have ryddet op på hylderne. Det skulle dog vise sig, at udsalg kan meget mere end det. For Wheat var en udsalgskampagne annonceret på de sociale medier vejen til 2650 nye kunder, et højere annonceafkast og kun den halve pris for en kunde.

Læs casen

Sådan gjorde vi

Teknisk viden, solid forretningsindsigt, skarp analyse, boblende kreativitet og en holistisk tilgang til kunderejsen skaber fundamentet for succesfuld social commerce.

Her er nogle af de konkrete tiltag, som gjorde indsatsen til en succeshistorie:

Målgrupper med købsintention

Vi skabte fundamentet for en succesfuld kampagne ved at målrette annoncer mod de personer på Facebook og Instagram, som var i markedet for børnetøj. I målgruppen inkluderede vi de shoppere, som tidligere havde vist interesse for Wheats produkter på de sociale medier.

Ekskludering af kunder

Personer, som tidligere havde købt på webshoppen, var ekskluderet var målgrupperne, så annoncekronerne blev investeret i at tiltrække de nye kunder, som vi gerne vil have til at opleve Wheats børnetøj.

Automatisk budgetallokering

Vi brugte Campaign Budget Optimization til automatisk at allokere budgettet til de markeder, hvor der var størst potentiale for at tiltrække nye kunder til den laveste pris.

Resultatet

2650

nye kunder

42kr.

pr. nye kunde

12x

annonceafkast

Resultaterne, der viste sig efter kampagneafslutningen, var ikke til at tage fejl af. Prisen per nye kunde var 50 % lavere sammenlignet med lignende kampagner, hvor der ikke var udsalg – og annonceafkastet var endda en smule højere!

Tilskrivningsvindue: 7 dage efter klik

Teamet bag casen

Et samarbejde med os foregår aldrig på sidelinjen. Tværtimod. Vi er passionerede, proaktive og inddragende – og vi brænder for at skabe digitale succeshistorier.

Mød hele teamet